Booking

Trondhjems Studentersangforening tar på seg sangoppdrag.

TSS er mer enn bare et mannskor: Vi er en samling av smokingkledde staute studenter som fremfører sanger med innlevelse og uttrykk. God sangteknikk og spenstig showkunst, kombinert med størrelse gjør at TSS må oppleves. Vi kan stille opp som fullt kor eller som mindre grupperinger, alt etter behov fra oppdragsgiver. Vi vil uansett kunne levere et massivt lydbilde.

Koret leverer god underholdning ved alle anledninger. Vi kan synge nasjonalromantiske perler ved internasjonale konferanser, vi kan overraske publikum med både festlige og fine julesanger ved julebord og vi fremfører også gjerne populærmusikk arrangert for kor ved hvilken som helst anledning – Vi synger alt fra Queen til Grieg. Dersom det skulle være ønskelig å hyre oss som konferansierer vil dette også være mulig. Korets medlemmer er svært språkmektige, og vil kunne sørge for at kvelden blir minneverdig for alle deltakere. Tidligere har vi stilt opp som konferansierer i kvartett med stor suksess. Presisjon, vittighet og firstemt sang er en uslåelig kombinasjon.

Per februar 2013 er TSS rangert som verdens åttende beste mannskor av den anerkjente organisasjonen Interkultur [1]. Vi har tidligere stilt opp for arbeidsgivere som NTNU, Danske Bank, H-K reklamebyrå, Trond og Trond Event, Kreativt Forum Trondheim, Human Etisk Forbund, med flere.

Priser

Merk at honoraret vil avhenge av størrelsen på koret til den gitte anledning, og kan forhandles på. Tabellen er ment som en mal.

Type oppdrag: Pris: Tidsramme:
To sanger 8 000,- 8 til 10 minutter
Tre sanger 10 000,- 10 til 15 minutter
Fire sanger 12 000,- 15 til 20 minutter
Konferansiering og spesielle avtaler Etter avtale En helaften

Trondhjems Kvinnelige Studentersangforening (TKS) er vårt søsterkor på Studentersamfundet. Vi tar på oss oppdrag sammen med dem dersom det skulle være ønskelig med et blandakor. Da kan vi telle opp til 120 korister.

Videoklipp

«Olav Tryggvason», fremført på konkurranse i Budapest:

«The Rocky Road to Dublin», fremført våren 2014.

«Naar Fjordene Blaaner», fremført våren 2014

«Ronja Røvardåtter», fremført sammen med TKS under Promenadekonserten til UKA-11

«Olav Tryggvason», fjortensekundersversjon, fremført på STERK 2012


Kontakt

Trondhjems Studentersangforening kan nås på følgende måter:

Epost (formann): formann@mannskor.no

Epost (styret): styret@mannskor.no

TLF (formann): 932 81 344


[1] http://www.interkultur.com/leftnavi/world-rankings/