“Hej musikanter” – Trondhjems Studentersangforening møter Bellman

Plages De av lungsot? Våkner De stadig i rennesteinen dagen derpå? Ruller De gjerne i gresset?

De er ikke alene.

Trondhjems Studentersangforening (1910-for alltid) klinker glass med Carl Michael Bellman (1740-1795) i Studentersamfundets Storsal 18.11.11. De er hjertelig velkommen til å ta del i eskapadene. Bring endelig med Dem Deres trolovede og Deres hjertenskjær (uavhengig om dette er samme frøkentimmer eller ei).

Hvem er så denne Bellman, spør De. Skammer De Dem ikke over slik uvitenhet? Men frykt ei. Nymfer og musikanter vil lære Dem dette og hint om Sveriges nasjonalskald og ledende kretsmester i svir, fanteri og labanstreker. Se ikke bort fra at det vanker løsneser, gøyale hatter, frekt mulitimediashow og – ikke minst – VEDERKVEGENDE MANNSKORSANG!

Portene smeller opp kl 19.00, og prisen er akk, så usle 60 Speciedaler (100 for ei medlemmer av Samfundet), og fås anskaffet på samfundet.no.

Supa, dricka, och ha sin flicka, är hvad Sancte Fredman lär!

This entry was posted in Konserter, Nyheter. Bookmark the permalink.