TSS søker ny og ambisiøs dirigent fra nyttår

TSS søker ny ambisiøs dirigent fra nyttår

Trondhjems Studentersangforening (TSS) er mannskoret ved Studentersamfundet i Trondhjem. Koret ble stiftet i 1910, og er med det ett av Norges eldste akademiske kor, med rundt 80 aktive sangere, som opptrer notefritt. Vi har én ukentlig øvelse. Hvert semester har vi en øvingshelg, noen oppdrag og én eller to større konserter. I tillegg reiser vi på turné ca. annethvert år, hvor vi ofte har én konsert hvor dirigenten må være til stede.

Foreningen er tilknyttet Studentersamfundet i Trondheim, og har jevnlig samarbeid med Trondhjems Kvinnelige Studentersangforening (TKS) og Samfundets Symfoniorkester (SymfOrch).

Vi søker ny dirigent, med tiltredelse fra januar 2018!

Arbeidsmengde:

• Planlegge og lede innøving av repertoar  (én ukentlig øvelse)
  • En til to konserter i semesteret
  • Opptredener på høytidelige seremonier som én statsborgerseremoni og én doktorgradspromosjon hvert semester.
  • Delta i planleggingen av repertoar, konsertprosjekter og oppdrag
  • Delta på opptak av nye korister
I din søknad ønsker vi å vite:
  • Om deg som person og dirigent
  • Dine ambisjoner
  • Erfaring med kordirigering

Honorar bestemmes etter avtale.

Søknadsfrist: søndag 19. november.
Tiltredelse: Våren 2018
Søknad og CV sendes til styret@mannskor.no innen søndag 19. november.

Vi har flere konsertklipp på YouYube:

Spørsmål? Ta kontakt med formann Julian Mæhlen.
Tlf: +47 400 03 091

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.