Konsert 14. nov: Mannlig, herlig, sterk III

Kjøp billett her: Billettside

Trondhjems Studentersangforening holder den mektigste og braveste soiréen denne fromme høsten har å by på. På repertoaret har vi sanger og stykker fra England, Irland, Norge, Estland, Finland og Sverige. Vi ser fram til å fylle Øysteinsalen i Erkebispegården, et lokale med fabelaktig akustikk som fram til reformasjonen var en del av erkebiskopens bolig og administrative sentrum i Norge. Vel møtt, vi gleder oss til å synge inn høststemningen!

14. november 20.00
Kjøp billett: Student/Voksen 120/200 kr

Sjekk også ut Facebook-arrangementet her!

Øysteinsalen fra Mannlig, herlig, sterk I i 2014. Foto: foto.samfundet.no

Vår fabelaktige dirigent Gavin David Lee vil dirigere Trondhjems Studentersangforening også denne gang. Foto: foto.samfundet.no

This entry was posted in Konserter. Bookmark the permalink.