Konsert i Nidarosdomen 27. april!

Kjøp billett ved å følge denne lenken

Dørene åpner kl. 19.30.

Trondhjems Studentersangforening med dirigent Gavin David Lee og organist Erling With Aasgård inviterer til en storslagen konsert i Nidarosdomen, onsdag 27. april.
På programmet står blant annet Iver Kleive: Dies Irae, et bestillingsverk som i sin tid ble skrevet til Trondhjems Studentersangforening i 1999. I tillegg får publikum høre Louis Vierne: Orgelsymfoni nr. 3, samt korverk av Nystedt, Grieg, Bruckner og flere.

Se også arrangementet vårt på Facebook og sett deg på som deltar.

Promosjonsvideo

Frederic Lindboe har laget en utmerket promovideo til Nidarosdomen-konserten vår. Ta en titt på den her: Dies Irae promo-video.

Kjøp av billetter

Billetter kan du kjøpe ved å følge denne lenken. Studentpris er 150 kr, og pris for voksne er 225 kr. Bli med oss på en uforglemmelig aften i et av Norges vakreste bygg!

This entry was posted in Konserter. Bookmark the permalink.