Gratis turnékonsert onsdag

Om kort tid reiser Trondhjems Studentersangforening på turné til det eksotiske og kirkerikholdige Malta. Som start for denne turnéen åpner vi med gratiskonsert onsdag 22. april i Aulaen i Hovedbygget på NTNU Gløshaugen (det må vel teknisk sett arrangeres konserter på to ulike steder for at det skal kunne kalles en turné eller hva?).

Studenten ved NTNU har trolig gått innom Aulaen og allerede opplevd dens mektige klang. Du har kanskje til og med prøvd akustikken med en dose spontan sang? Her vil du uansett bli servert en mektig konsertopplevelse, for den nette sum av 0 kroner.

Ta med noen du kjenner og opplev Trondhjems Studentersangforening sammen, gratis!

This entry was posted in Konserter, Nyheter and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.