Gratiskonsert: Sangens kraft

Trondhjems Studentersangforening synger på NTNUs Doktorpromosjon våren 2014

Foto: Mentz Indergaard/NTNU Comm. Div.

I forbindelse med Kulturnatt Trondheim fredag 12. september, vil Trondhjems Studentersangforening, vårt eget Knauskoret, og Peblingene (fra Oslo Katedralskole) fylle Hovedbygningen på Gløshaugen med mektig sang.

Arrangementet er gratis, starter klokken 1900, og vil varer i underkant av en time.

Hovedbygningen er en av de første bygningene som ble oppført for Norges tekniske høgskole i 1910. Arkitekt Bredo Greves motto for prosjektet, «Vis à vis Domkirken», og hans utforming av bygningen, viser at han var inspirert av middelalderarkitektur generelt og Nidarosdomen spesielt.

Aulaen i Hovedbygningen bidrar ikke bare med historiske omgivelser, men også en monumental akustikk som bare må oppleves.

Meld deg gjerne på vårt facebookevent og spre ordet til dine venner.

This entry was posted in Konserter, Nyheter. Bookmark the permalink.