Opptak 2013!

Treffer du tonen?

Kler du smoking?

Søker du sosiale opplevelser med høyt kunstnerisk nivå?

Trondhjems Studentersangforening (TSS) består av 80 studerende mannfolk, som hver mandag holder mannsangtradisjonen i hevd og det lokale bryggeriet flytende. Vi ser etter trivelige karer som kan synge høyt, lavt eller midt i mellom, og som vil være en ressurs også utover det musikalske. Ingen sangerfaring behøves og bindingstiden er ett år.

Vi øver på Studentersamfundet hver mandag fra 1900-2200.

Møt ved bakdøra på Samfundet kl. 16.00 onsdag 21. august og prøv deg på opptak! Forbered gjerne en liten sang, for eksempel en du har lært i barnehagen.

Det er absolutt ingen krav til at du har sunget før – en stor del av korets nåværende medlemmer har faktisk ikke bakgrunn fra annet enn sang i dusjen. Det viktigste er at duliker å synge.

De som kommer inn i TSS og har ønske om å synge enda mer kan senere søke om opptak i enten mannskoret Pirum eller blandakoret Knauskoret. Begge småkorene har egne opptak før jul.

Spørsmål? Kontakt oss på tss@mannskor.no, tlf/sms 45447225,eller besøk oss på Facebook.

This entry was posted in Nyheter, Opptak. Bookmark the permalink.