Elgar: The Music Makers

TSS, TKS og Symf.Orch i aksjon under Promenadekonserten UKA-11. Foto: Fotogjengen, fg.samfundet.no

Velkommen til storslagen konsert med Trondhjems Studentersangforening, Trondhjems Kvinnelige Studentersangforening og Studentersamfundets Symfoniorkester! Sammen med solist Marianne Beate Kielland og dirigentene Gavin David Lee og Marit Gjeset går vi denne våren sammen og serverer musikk av Elgar, Nystedt, Gjeilo og Respighi, der hovedverket er Elgars storslåtte The Music Makers. Det vil bli avholdt konsert både i Trondheim og Oslo, så det er gode muligheter til å få med seg denne begivenheten.

Pris (barn,honnør,student/voksen): 120,-/180,-

Konsert i Oslo Domkirke lørdag 21. april kl 18:00.
Konsert i Nidarosdomen søndag 29. april kl 20:00.

Billetter til konserten i Trondheim kan kjøpes på forhånd via Nidarosdomens nettsider eller i besøkssenteret, og vil selges i døra på konsertdagen.

I Oslo vil billetter selges i døra, eller du kan ta kontakt med en du kjenner i kor eller orkester.

Håper å se alle musikkinteresserte på konsert enten det er i Oslo eller i Trondheim!

This entry was posted in Konserter, Nyheter. Bookmark the permalink.